Day one. En kö i en kö i en kö. INCEPTION!

Första dagen va vi på plats rubt klockan 09 dvs en timme innan det öppnar. Dt va folk överallt helt enkelt! Men vi kom in hyffsat fort och köade kanske bara 10 min. Väl inne på Exibition floor blev man lite överväldigad. Det första man såg var Guild Wars 2 och Gears of war 3. Tvspel! Capcom, Ea, NCsoft m.m. Vi gick vidare och tog lite gratis grejjer här och där, kö till allt så klart. Fick lite tidningar, tshirts, knappar och nyckelband. Nu förstod vi varför väskan va så sjukt stor :) vi glednrunt där i kanske en timme eller lite mer sen bestämde vi oss för att kolla hur vi kom in till Ringer och Game of thrones. Vi hittade kön och det va mindre än tidigare på dagen. Vi köade ute och gick igenom party tält efter party tält och kom till slut till en skylt. Waiting time from this point, 1500 people. Sedan hade någon skrivit dit med bläckpenna, Not a unit of time :)

Mellan tälten fick man nästan solstingoch det tog nästan 3 timmar kö att komma in i Ballroom 20… Vi kom precis när ringer började, en ny serie med Sarah michelle geller (Buffy) Loan vad han nu hette från Fantastic four och hornblower samt Richard från Lost, ganska skoj även om vi knappt såg kändisarna långt där framme. Du förstår mellan oss och scenen satt drygt 6000 människor :) efter den panelen lyckades vi flytta lite närmare för Game of thrones , bra lite. Den här panelen va grejjer, Författaren George R Martin , Jason Marmoa( Khal drogo) emilia clarke( Daenerys Targareyn hur man nu stavar det) , Peter dinkle (tyrion lannister the imp) Kit( John snow ) Nikolaj dansken( jamie lannister) Lena headley ( Cersai lannister) ,och producenterna. Jason Marmoa va i princip i karaktär, och sminkad som khal drogo så han va rolig :) man fick även en biljett efter panelen som gav en gratis prylar i byggnaden bredvid efteråt, man kunde även vinna saker typ. Till game of thrones fick man en gympasäck med tshirt, game of thrones boken, screenwipe . Till ringer fick msn en camping stol :)

Efter game of thrones var det nån Tv guide fan favorites med blandade skådisar, Zack Levi (Chuck) Jorge(Hurley från lost) Richard från lost, matt smith( Doctor who) Pam och Lafaette från trueblood och Leonard från Big bang m.m. Ganska skoj, Zack levi är rolig!!!

Imorrn blir mera fullproppad så vi får se hur vi överlever. Blir inga bilder nu heller för internet är helt hopplöst långsamt!

Det här inlägget postades i Comic Con 2011. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Day one. En kö i en kö i en kö. INCEPTION!

  1. Chaggy skriver:

    Verkar tjockt med folk, men spännande! gief!
    Följer bloggen instensivt!

Kommentera