Day three, Ballroom blues

Day three, Ballroom blues.
Idag skulle vi komma in. Så var det bara! Så vi steg upp och var vid convention center klockan 06! Vi blev ändå chockade av kön! Chuck panelen skulle börja klockan 22 och det är sista säsongen så den skulle vara populär. Ballroom 20 tar 4250 personer så vi var säkra på att vi skulle komma in. (Jag trodde det var 6000 innan men hade fel) Vi kom in runt 09 nån gång och fick helt okej platser. Köar man in dit så sitter man där hela dagen helt enkelt :)

Chuck
Alla var där, chuck, Jeffster(Jeff och lester), captain awesome, sarah, big mike, morgan och john casey! De hade gjort en rolig video för comic con om att Morgan varken tränat eller lärt sig skådespeleri :) För den som glömt det så fick ju han the intersect i senaste avsnittet! Panelen va skoj och det var mycket skämtande, man fick även en tshirt :)

Terra Nova
Nya serien Terra nova visade första timmen av två timmars piloten som visas i september. Serien produceras av Steven Spielberg och handlar om att jorden är ”Screwed” och människor drar på ”pilgrimsfärd” 85 miljoner år in i det förflutna! Fast efter att ha sett piloten är jag inte riktigt säker på att det är på jorden i vårat förflutna men det får vi se sen, missa inte det helt enkelt! 
Jag glömde ju säga att det är massvis med Dinosaurer med :)

Futurama
Vi fick se roliga klipp från kommande säsongen och sista avsnittet ser riktigt skoj ut! Det var animerat som anime, tvspel ”look” och 1920 tals stil. Anime kanske är fel, va mer koreanskt med skämt dubbning :) Panelen var rätt rolig med då de gjorde mycket röster sedan hade tecknarna en tävling på att rita som va skoj! Matt Groening va en av de två och han har gjort simpsons för den som inte visste. 

Simpsons 
Var också skoj panel, visade en del roliga klipp från vad som ska komma, svarade även på en del frågor.

Family guy
Casten va där, Seth green och Mcfarland bland annat så denna panelen va grymt kul! De skämtade massa med en teckenspråkstolk genom att säga massa konstiga saker hon fick tolka :) De visade även filmklipp från kommande och en del av det fick mig att skratta till jag grät :) Brian äter svamp för att bli hög men det blir en snedtändning :) sjukt skoj ser fram emot avsnittet! 

American dad
Även här var casten från serien och de gjorde det roligt, killen som hade steves röst, tror jag, hade jag ingen aning om att det var ”han”. Vet inte vad han heter men sett han i massa filmer och serier. Här fick vi se ett helt avsnitt som hette Hot water tror jag. Det va dock inte så bra :) Stan köpte ett utomhus badkar som tydligen levde och gjorde stan till en bad boy. 

Fringe
Den här panelen va bäst! De visade en kort film de gjort för att Peter togs ur existens i sista avsnittet :) han har helt enkelt aldrig funnits. Hela casten va där och de var riktigt bra, de hade även lite trivia med priser.

Alcatraz 
Vi fick se piloten på den här serien från några av skaparna av Lost. Serien handlar om att 1960 försvann alla fångar och vakter från alcatraz och nu dyker de upp en efter en 2011 utan att ha åldrats och mördar folk.
Sam Niel från Jurassic Park och Merlin är chefen i en grupp som måste hitta dem och fånga dem. Hurley från Lost är också med! Den här serien kan bli riktigt bra så håll utkick efter den. Börjar dock inte förrän i Januari, skrev september innan men så va det visst inte :(

Efter allt detta hade klockan blivit 1800 så då gick vi runt lite på exibition floor ochbsedan hämtade vi våra gratis prylar i Marriott. Man fick sånna biljetter från Futurama/Simpsons, Fringe och American dad/Family guy men man fick bara knappar typ… Och det va man tvungen att köa för.

Nu va klockan snart 1930 och vi skyndade oss mot speciella Sagan om Ringen spelet händelsen som jag registrerat oss för! När vi kom dit va det en hel parkring avspärrad och ombyggd för att hålla i eventet. Vi ställde oss i kö(så klart) och såg hur vi som registrerat oss inte kom in medan de som inte gjort det gjorde det… Köande är helt enkelt nått amerikanare är skitdåliga på. Samma hände på morgonen, en person håller plats i kön för tio typ. Eller så går folk runt och letar efter sina vänner. Där har man köat tre timmar så kommer nån nykommen ”fi%#a!,,, och hoppar in framför en… Folk smiter i mellan med hela tiden suck.
Iallafall kom vi in på eventet och kollade lite på spelet och fick en gratis tshirt. Eventet var 40 min försenat vilket de andra i mitt följe inte va så glada för. Swdan visade de en trailer och hade ett lotteri Där man kunde vinna sörd och grejjer från filmerna. Vi vann inget så vi gick hem och nu ska vi äta första gången idag, en macka, sedan sova.

Se hur det lät under introduktionen till skådisarna på True blood panelen! Osäker på om länken funkar, va strulit från ipad annars klicka på videos så hittar du den.

Klicka här för videon

Det här inlägget postades i Comic Con 2011, USA. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Day three, Ballroom blues

  1. Ann-Christine Eriksson skriver:

    Jättekul läsning. Tur att du lade upp denna sida för det har varit lättare att följa. Ni är väl helt slut nu efter så mycket köande och upplevelser. Du verkar ha haft det häftigt och fått se mycket av det du velat. Ni verkar ha fått mycket roliga saker. Hoppas resväskorna räcker till. Antar att Martina o Morgan också är nöjda trots mycket värme och dåligt kösystem? Hoppas allt gått bra annars med boende och så, fast ni har väl inte hunnit vara så mycket på rummet. Dåligt med matmöjligheter men glöm inte dricka mycket vatten. Ha en bra sista mässdag, snart dags för LA-upplevelsen också.

Kommentera