Beverly hills, Santa monica, Melrose och Cops.

Idag hoppade vi på Starline bussen, man Köper en biljett så kan man åka med den hur mycket man vill ett dygn och den går till rätt många ställen. Först tog vi röda linjen till Beverly hills där vi gick lite på Rodeo vägen där alla märkes affärerna öigger i beverlyhills! Vi fick se en del platser där de filmat och där kändisar jobbat eller blivit upptäckta. Vi tog sedan bussen till Santa monica pier som är med i en del filmer. Otrolig utsikt över bergskedjan och stranden va inte dum den heller :) sedan åkte vi till Beverly center där det låg massor av klädes affärer och en applestore brossan handlade loss på, han har handlat där för hur mycket pengar som helst denna resan. Vi gick sedan och åt på california pizza kitchen, samma kedja vi åt på första dagen i los angeles. Brossan tog en stark pizza där man fick nån dipp som var sinnessjukt stark :) kanske inte ska ätas med sked dock så kanske funkar bra med mat :)

Vi drog sedan tillbaks mot hotellet men möttes av massor civilapolisbilar som körde som galningar. När vi kom närmare hotellet såg vi massor av polishelikoptrar och polisbilar. Vi gick fram till avspärringen och såg nyfiket på :) efter en stund räknade vi 6 + helikoptrar, runt 50 polisbilar, 20 polishästar och lika många polismotorcyklar. Polis i riotgear med hagelbössor överallt. Just nu hade vi ingen aning vad som hänt men vi såg poliser med massor såna här plasthandfängsel så vi visste det var stort. Vägen utanför chinease theat var avstängd likaså vägen ner mot vårat hotell. Polisen va inte glad heller utan de handskades ganska hårt med nyfikna turisterna när de stängde av mer och mer av vägen. Vi smet iväg och gick ner en sidogata, vi hade frågat en snut innan om våran gata var avstängd och set sa han att den var och att vi därför inte kunde ta oss till hotellet. Han hade dock fel och det var inte alls avstängt så vi kom hem till hotellet utan problem. Där kunde vi se på nyheterna att det varit en koncert vid chinease theatre som blivit inställd och publiken hade blivit ganska upprörd. En DJ hade tydligen tweetat att alla skulle gå ut och festa på vägen så det hade samlats runt 1000 ungdomar som blokerat hela gatan. Polis hade försökt lösa upp allt sammans men då hade ungdomarna blivit våldsamma och attackerat polisen, slängt saker på dem och tänt eld på en polisbil. Polisen gillade uppenbarligen inte det då poliserna från hela staden samlats här. Kolla på bilderna i bildarkivet får ni se, jag överdriver inte numren :)

Imorrn är planen disneyland, men då vi inte lyckats följa planen en enda dag här så får vi se vad det slutar med att vi gör. 

Glöm inte kolla bilderna i bildarkivet. Bilderna från universal ligger under Usa resan och sedan i Universal mappen. Blandade bilder från Los angeles ligger så klart i Usa resan och sedan mappen Los angeles. 

klicka här för att komma till bildgalleriet.

Jag trorndu kan kommentera bilderna så glöm inte det!

Det här inlägget postades i Los Angeles, USA. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Beverly hills, Santa monica, Melrose och Cops.

  1. Ann-Christine Eriksson skriver:

    Hoppas ni kan hinna med Disneyland. Synd att missa när ni är så nära.

Kommentera