Imorgon är det sista dagen på Comic-con. Det är både skönt och tråkigt. Man har som vanligt inte hunnit med allt man ville se men, på grund av allt folk, ska det bli riktigt skönt med en vecka i San Fran.
Så lite uppdatering om vad som hänt.

För att komma in på alla paneler vi ville på fredagen så gick vi och ställde oss i kön för hall H klockan 4.20. Vi kom in klockan 10.00 och lyckades därmed se paneler som At the Worlds End, Walking Dead, Kick Ass 2, Riddick, Mortal Instruments, Veronica mars, game of thrones, ropocop och Spiderman.

Veronica mars såg lovande ut och vi fick se en scen av The Mortal Instruments. Men det bästa var nog två saker. Game of thrones visade en ledsam video som skulle komma ihåg alla som dött. Carl drogo kom utspringandes på scen och kysste tjejen som spelar the mother of dragons.
Och jag fick för mig att gå fram och ställa en fråga till Ropocop panelen. Trodde jag skulle dö av nervösitet men fick faktiskt Joel Kinnaman till att prata svenska med mig framför typ 7000 människor.

Idag lyckades vi dessvärre inte komma in på någon panel på grund av att jag inte riktigt brydde mig och komma i tid. Det var också lite för många Marvel paneler i rad. ingen gick ut och därför kunde inte heller vi komma in. Men istället sprang jag runt och fick lite gratis grejer i exhibit hall. Såg även hela casten för Captain America. Jag och Martin hade en konversation men killen från Defiance och sedan mötte vi favoriten Manu Bennett från Spartacus. han var otrolig charmig och började sjunga på svenska när vi sa att vi kom från Sverige. Fantastiskt att se honom i verkligheten.

Snart är det dags att lämna Comic-con för i år. Men har varit otroligt kul. Det kommer massa bilder på Facebook !

Det här inlägget postades i Comic Con 2013. Bokmärk permalänken.

Kommentera