Sista dagen i San Diego

Söndag.
Mässans sista dag och vi hade inget särskilt planerat. Vi sov lite längre och gick in först runt 09. Vi gick runt på mäss golvet en stund och kollade om de gav bort nått skoj och sedan köpte vi lite prylar.
Idag satt Edward James Olmos(Adama i Battlestar Galactica) och signerade, jag stod och tittade på han en stund och kom fram till att 60 dollar var lite mycket för ett signerat foto. Var dock rätt så kul för det kom fram ett litet barn till honom med handen utsträckt, han satt och läste något så han såg inte det på en stund. När han väl såg det reagerade han rätt skoj, lilla barnet ville bara skaka hand med honom.

Vi hittade ett ställe där man kunde köpa en 3D bild på sig själv och lite andra coola bås. Vid 11 tiden bestämde vi oss för att gå upp och se en panel där kända röstskådisar får ett manus att spela ut där de får möjlighet att improvisera och sätta sina egna röster. Det var rätt så skoj att se! De spelade upp en förkortat version av snövit, brorsan hade sett första delen av panelen där ett annat gäng skådisar var med men gjorde samma manus.

Sedan kände vi att vi var färdiga med mässan och lämnade hallen, vi gick över vägen till en parkering där det fanns en del saker att se som vi ännu inte varit vid. Här hade bland annat Wolverine och Mad Max tv spelet en del prylar man kunde se. Här fick vi även se en trailer samt ett klipp i 3D från kommande filmen Gravity med George Clooney och Sandra Bullock.
Riktigt coolt film klipp alltså, måste se den i oktober när den kommer på bio. I filmen är de astronauter som ska laga Hubble teleskopet när det sedan kommer vrak delar från en satellit och slår sönder typ allt, sjukt häftiga effekter!!! Regissören har gjort bland annat Children of men och den är även den cool så det blir att jag ser denna.

Vi begav oss sedan mot Nordstrom’s gallerian där vi skulle ta varsin juice på Jamba juice och äta nått, blev Del Taco för första och troligtvis sista gången. :)

Imorgon åker vi till San Fransisco så det ska bli spännande.
Blir lite bio ikväll också, This is the end med Seth Rogen och James Franco m.fl. Den ska vara rätt bra och på trailern ser den absolut skoj ut.
Handlar om hur världen går under när alla dessa skådisar festar med varandra, de spelar alltså sig själva!

Det här inlägget postades i Comic Con 2013. Bokmärk permalänken.

Kommentera