We have a problem, or two…

Inte helt oväntat så har något nu gått snett. Vadå inte oväntat? Jo för inget är perfekt, så därför var det inte oväntat.

Här på Maui skulle vi först bo på Days Inn hotel då vi fick rabatt där genom bröllopet. Lika bra att utnyttja det så man kommer billigare undan.
Den 6:e oktober, idag, skulle vi byta till ett billigare hotell, Aston Maui Lu där vi ska bo tills vi åker hem.

Ungefär tre veckor innan vi skulle åka så satt jag och syrran och snackade på skype samtidigt som vi planerade vad vi skulle ha med och och vad vi skulle göra på semestern. Då tänkte syrran att vi kollar hotellets hemsida ifall de har några tips.
Till vår stora chock stod det på Aston Maui Lu hotellets hemsida att hotellet stänger permanent den 14:e september.

Inte helt oväntat fick vi panik! Vi hade bokat resan genom Big Travel resebyrån på karlshamns torg och förväntade så klart oss att de skulle hålla koll på allt.
Jag kontaktade resebyrån som genast bad om ursäkt och förklarade att hon fått uppgifter om att vi hade blivit ombonade till ett annat hotell i samma kedja,
Aston Maui Banyan.
För vårt besvär blev vi uppgraderade till ett finare rum och då allt redan var betalt så skulle det inte kosta en krona mer.

Idag när vi gick för att checka in till vårt nya hotell, Aston Maui Banyan, så möttes vi av en något förvånad personal. ”I’m sorry but we had you booked for last week?”.
Hotellbokningen var alltså fel trots att resebyrån försäkrat mig om att allt var i sin ordning.
Istället för att vara bokade från den 6:e till den 12:e oktober hade vi blivit det från den 1:a till den 5:e oktober.

Hotellpersonalen var väldigt hjälpsam och vi kunde boka ett nytt rum till i natt så att vi slipper sova på gatan medan det reds ut. Så nu väntar vi på att det ska bli morgon i Sverige så vi kan få resebyrån att fixa det här eländet.

I väntan på svar stack vi och åt, av någon anledning skrek passerande bilar på oss ibland, vi kunde inte uttyda vad de sa men det kändes konstigt.
Till slut kom en passerande bil med en väldigt sur kille som vrålade argt! ”PEPSI CO SUCKS!!!”
Jaha tänkte jag, dags att skynda sig hem och byta kläder innan man blir mördad! Haha

image

Det här inlägget postades i Maui. Bokmärk permalänken.

Kommentera