Specialgjorda kortnycklar till Comic-Con

Warner Bros har tryckt upp 40000 ”kortnycklar” som kommer att användas på de speciella Comic-Con hotellen under mässan! korten har motiv från bland annat Smallville, spelet Lord of the rings: War in the north, nya serierna Alcatraz och Person of interest samt internet serien Mortal Kombat. Om vi får en sån här när vi kommer fram vet jag ej men isåfall lägger jag upp det då!

Tydligen så ger de här korten lite bonusar också! Man kommer att kunna provspela det nya Sagan om ringen spelet innan det släpps och det verkar som de även möblerar och bygger rekvisita så att man ska känna sig som om man är i middle-earth. Det tar plats i ett gammaldags kvarter med gaslyktor.

Läs mer här: Läs mer på Coming-soon.net

Det här inlägget postades i Comic Con 2011 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Specialgjorda kortnycklar till Comic-Con

  1. Martina Eriksson skriver:

    Verkar som att schemat för fullbokat med saker, blir svårt att bestämma sig vad man ska göra.

Kommentera